logo_weekvandeveiligheid-SE

Van 10 t/m 16 oktober is het de Week van de Veiligheid. Van de overheid krijg je elke dag via de radio een tip voor veilig ondernemen. Zo is er elk jaar weer extra aandacht voor onveilige situaties, waarvan je mogelijk niet bewust was. Je zult je wellicht herkennen in (on)veilige situaties in de reclames. Weet jij al hoe je dat aanpakt, dat ‘Veiliger ondernemen’? Misschien nog niet, daarom vullen wij de dagelijkse tips aan met een concrete oplossing.

Dagelijkse praktijk

Elke dag zullen wij via Twitter een tip voorzien van uitleg. Zo kun je vandaag nog beginnen met veiliger ondernemen. Wij kunnen je helpen ervoor te zorgen dat je personeel veiliger werkt. Of met ideeën hoe je om kunt gaan met (te veel) cash geld in je zaak.

Veiligheid is een breed begrip

De kop van dit artikel geeft het al aan, veiligheid kent vele aspecten. Zo wil je dat je personeel veilig kan handelen bij een ongeval (EHBO en BHV) of juist bij een overval (RAAK-principe). Daarnaast is voorkomen altijd beter dan genezen, dus wil je bijvoorbeeld dat je geld veilig in een kluis of op de bank staat. Zo behoud je een gezond bedrijf én je nachtrust omdat het allemaal goed geregeld is.

Veiligheid is wat ons drijft

Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een veilige woon, werk en leefomgeving. Ieder mensenleven telt! Dagelijks werken wij wereldwijd met 610.000 mensen aan veiligheid.

Nu al nieuwsgierig naar de tips voor veilig ondernemen? Bekijk ze hier!