Biljetten

Waardetransport, een kluis in de zaak, is dat niet allemaal te duur voor winkeliers? Dat hóeft niet, maar je moet wel op een paar dingen letten als je waardetransport overweegt. Ken je cash!

“We merken dat veel ondernemers denken dat waardetransport voor hen niet is weggelegd”, zegt commercieel directeur Bas Rodenberg. “G4S is een internationale naam en we zijn marktleider op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Maar dat betekent niet dat wij er alleen voor grote ondernemers zijn. Wij helpen ondernemers graag van het Calimerocomplex af, want Safe Express en CAS  zijn er juist voor winkeliers met relatief weinig contante omzet.”

Interessant?

Het is belangrijk dat je een goed beeld hebt welk deel van je omzet contant binnenkomt. Het CAS-team vroeg aan drie zelfstandige ondernemers hoe dat bij hen is. “Mijn producten zijn redelijk seizoensgebonden en dat maakt dat de omzet soms moeilijk te voorspellen is. Ik neem het contante geld ook vaak zelf op uit de zaak en ik maak me niet zo’n zorgen over veiligheid. Ik vind de slimme kluis een mooi systeem, maar ik weet daarom eigenlijk niet of mijn cash omzet wel hoog genoeg is om het echt interessant te maken voor mij.” Voor deze ondernemer geven we Safe Express in overweging: met Safe Express zorg je zelf voor het tellen en bewaren van je geld, maar hoef je niet meer zelf naar de bank.

Stapje meer

Bij een ondernemersechtpaar komen we binnen als ze net een omruilactie hebben gehad: hun kantoortje staat tot de nok toe vol met tweedehands spullen. Bij hen is het eigenlijk net andersom: “Wij zijn gestart met kleine CAS. Die service is heel geschikt voor winkeliers met een contante omzet tot 7.500 per week, maar wij zitten toch vaker dan we dachten net óp of boven dat bedrag. We hebben dus eigenlijk een stapje meer nodig: grote CAS zou misschien beter bij ons passen!“ En speelt het veiligheidsaspect voor hen ook mee? “Absoluut! We hebben wel eens met een overval te maken gehad, dus voor ons is het heel belangrijk om dit goed te regelen.”

Tevreden

De laatste ondernemers die we spreken zijn twee vriendinnen met een eigen modezaak. De omzet sluit helemaal aan bij kleine CAS. Ze vinden veiligheid erg belangrijk en vinden het ook prettig dat ze minder omkijken hebben naar hun contante geldstroom. Tevreden ondernemers dus, met een oplossing op maat.

 

"Waardetransport is weggelegd voor elke ondernemer."Kortom: professioneel waardetransport is het overwegen waard voor elke ondernemer. Belangrijk is om af te wegen in hoeverre het veiligheidsaspect van betekenis is voor jou, en om goed in kaart te hebben hoeveel contante omzet er binnenkomt. Bas besluit: “Laat zien dat je jezelf en je zaak serieus neemt en kies voor professionaliteit en innovatie. Veiligheid en efficiëntie op het gebied van betalen liggen nu binnen handbereik!”

 

Meer weten over CAS? Lees verder.. Of bel ons op 0900 - 447 00 00