Welkom,

Safe Express is de ideale oplossing voor een snelle en betaalbare afhandeling van contant geld. Voor een all-in bedrag van € 15,95 worden uw bankbiljetten opgehaald, geteld en binnen twee werkdagen bijgeschreven op uw rekening. Ook is uw geld vanaf het moment van overdracht verzekerd. Dit is niet alleen een stuk veiliger, maar bespaart u ook een hoop tijd.

Makkelijk

Voor contante geldzaken nooit meer de winkel uit. Voortaan stort u in eigen zaak. Wisselgeld bestelt u online en wordt zelfs tot aan de kassa bezorgd.

Veilig

Optimaal veilig gevoel, u en uw medewerkers hoeven nooit meer met geld over straat.

Flexibel

Geen vast contract. U kunt ook wisselgeld bestellen of munten storten.

Eenvoudig

Alle contante geldzaken regelt u online, wanneer het u uitkomt op het G4S Cash Portal.

Safe Express in 3 simpele stappen

Hiernaast vindt u drie korte instructiefilms die uitleggen hoe Safe Express in de praktijk werkt. Na een algemene introductie van Safe Express komt u meer te weten over het gereedmaken van de verpakking en hoe het geldtransport werkt.

 

Gereedmaken verpakking

 

Geldtransport

Ervaringen van onze klanten

Bent u benieuwd naar ervaringen van andere ondernemers? Wij delen deze graag. Zo ontdekt u zelf waarom safe express werkt.

Robert Metz - SubWay

Marco Mars - Witteveen Mode

Wordt nu klant en krijg 75 euro cadeau!Meld u nu aan voor Safe Express en ontvang €75 euro tegoed. Per transport gaat er €15,95 van dit tegoed af. Zo kunt u Safe Express gratis proberen.

Ontvang €75,- cadeau

Vraag nu een proefabonnement aan en
je ontvangt 75 euro cadeau.

Bel mij terug

Wilt u iemand spreken? Laat uw gegevens
achter en wij bellen u graag terug.