Neem nu 6 maanden CAS® op proef

In Den Haag organiseren Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) en G4S op dit moment het project ‘Slimmer omgaan met contant’. De gemeente Den Haag steunt dit initiatief, omdat het gebruik van een ‘Slimme kluis’ het risico op overvallen verkleint. Deze samenwerking biedt winkeliers de mogelijkheid om extra voordelig de voordelen van CAS® in hun zaak te ervaren. Kies voor CAS en schrijf je in voor de proefperiode van 6 maanden. Jij neemt een contract voor CAS tegen het normale tarief. Bij de gemeente kun je de helft van de abonnementskosten vervolgens terugvragen.

 

CAS-Cash-Afstort-Service-iconen

 

 

Nu 6 maanden subsidie op het abonnement

Tijdens de actieperiode kun jij 6 maanden lang gesubsidieerd ervaren wat de voordelen zijn van een CAS in jouw zaak. Een kleine CAS kost normaal € 75 per maand (+5 cent per biljet) en de grote CAS kost € 150 per maand (+5 cent per biljet). Je kunt 6 maanden lang 50% van de vaste kosten per maand terugvragen bij de gemeente Den Haag. Je gebruikt daar het subsidieformulier voor dat je ontvangt als het contract is geaccepteerd.

Jij stort dagelijks je contant briefgeld in jouw kluis in de zaak. En dat schrijven wij dagelijks bij op jouw rekening. Het plaatsen van de kluis regelen wij. Tegen het einde van de proef beslis jij of je voortaan verder wilt met CAS. Zo niet, dan halen wij hem weer op.

 

Knop-meld-je-nu-aan

 

Jij krijgt een gewoon contract met G4S voor de Cas van jouw keuze. Ook op het contract vind je het normale tarief terug. Direct na aanmelding ontvang je een e-mail van ons met het subsidieformulier. Hiermee kun je 6 maanden lang de helft van de vaste kosten per maand terugvragen bij de gemeente Den Haag. Op het subsidieformulier staat hoe je de subsidie aanvraagt en waar je die kunt indienen.

 

De oplossing: de slimme kluis CAS®

  • CAS schrijft de bedragen dagelijks bij op uw bankrekening
  • Veilig afstorten in uw eigen zaak
  • CAS telt automatisch uw contante geld
  • CAS controleert biljetten op echtheid
  • CAS bijna vol? G4S komt de inhoud ophalen
  • CAS geeft u inzage in uw administratie

 

 

reviews

 

Project “Slimmer omgaan met Contant”

logo SBEBDe slimme kluis CAS® van G4S, werd sinds april 2016 al bij ruim 500 MKB-ondernemers geplaatst. In april 2016 nam Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) het initiatief voor een pilot ‘Slimmer omgaan met contant’ in een winkelcentrum in Ede. Samen met de winkeliersvereniging, gemeente en G4S werden andere, betere methodes geïntroduceerd voor de ondernemers om hun contante geldstromen te organiseren.

Vervolg in 2017

Om dit succes voort te zetten gaan SBEB en G4S ook in 2017 samenwerken in het project ‘Slimmer omgaan met contant’. Niet alleen om voorlichting te geven over betaalmethoden, maar ook om ondernemers kennis te laten maken met oplossingen voor hun contante geldstromen. Winkelgebieden in Nijmegen, Hoofddorp en Rijswijk staan begin 2017 in de planning.

Actueel: Ga slim om met contant

  > Meer nieuws