a

Neem nu 12 weken CAS® op proef

In jouw winkelgebied organiseren SBEB en G4S op dit moment het project ‘Slimmer omgaan met contant’. Ervaar zelf de voordelen van CAS® in jouw zaak. Kies voor 12 weken CAS met 50% korting op de kosten en schrijf je in voor de proefperiode.

 

CAS-Cash-Afstort-Service-iconen

 

CAS-actietarieven-3

 

50% korting op een CAS tijdens de actieperiode

Tijdens de actieperiode kun jij 12 weken lang tegen gereduceerd tarief ervaren wat de voordelen zijn van een CAS in jouw zaak. Een kleine CAS kost nog maar € 37,50 per maand (+2,5 cent per biljet) en de grote CAS kost € 75 per maand (+2,5 cent per biljet).

Jij stort dagelijks je contant briefgeld in jouw kluis in de zaak. En dat schrijven wij dagelijks bij op jouw rekening. Het plaatsen van de kluis regelen wij. Tegen het einde van de proef beslis jij of je voortaan verder wilt met CAS. Zo niet, dan halen wij hem weer op.

 

Meld je nu aan
 

De oplossing: de slimme kluis CAS®

  • CAS schrijft de bedragen dagelijks bij op je bankrekening
  • Veilig afstorten in je eigen zaak
  • CAS telt automatisch jouw contante geld
  • CAS controleert biljetten op echtheid
  • CAS bijna vol? G4S komt de inhoud ophalen
  • CAS geeft je inzage in jouw administratie

 

 

reviews

 

Project “Slimmer omgaan met Contant”

logo SBEBDe slimme kluis CAS® van G4S, werd sinds april 2016 al bij ruim 500 MKB-ondernemers geplaatst. In april 2016 nam Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) het initiatief voor een pilot ‘Slimmer omgaan met contant’ in een winkelcentrum in Ede. Samen met de winkeliersvereniging, gemeente en G4S werden andere, betere methodes geïntroduceerd voor de ondernemers om hun contante geldstromen te organiseren.

Vervolg in 2017

Om dit succes voort te zetten gaan SBEB en G4S ook in 2017 samenwerken in het project ‘Slimmer omgaan met contant’. Niet alleen om voorlichting te geven over betaalmethoden, maar ook om ondernemers kennis te laten maken met oplossingen voor hun contante geldstromen. Winkelgebieden in Nijmegen, Hoofddorp en Rijswijk staan begin 2017 in de planning.

Actueel: Ga slim om met contant

  > Meer nieuws

Stap 1 contactgegevens
Stap 2 bedrijfsgegevens
Stap 3 locatiegegevens

Contactgegevens aanvragerProductkeuze (proefpakket)