subway header
  • Bedrijfsnaam:
    Subway
"Safe Express: Keep it simple!"
IT-er Robert Metz gooide iets meer dan twee jaar geleden het roer om. Hij begon samen met een zakenpartner een filiaal van SUBWAY® in het centrum van Lelystad. Vorig jaar augustus openden ze een tweede filiaal in Lelystad Batavia Stad. En hij heeft nog meer ambitieuze plannen. Metz koos bewust voor Safe Express van G4S. “Keep it simple: gewoon minder stappen tot het afstorten van je geld, zo maak je het risico kleiner”, vindt hij. SUBWAY® is een keten van sandwichshops waar men terecht kan voor een gezond broodje, wrap of salade met ingrediënten naar keuze. Het winkelconcept wordt wereldwijd door franchisenemers strak uitgevoerd. Alles ademt de oorspronkelijk Amerikaanse stijl. Al vroeg maakte franchisenemer Robert Metz kennis met G4S tijdens de Horecava in de Amsterdamse RAI. Safe Express, de oplossing voor veilig, laagdrempelig geldtransport voor de MKB-er, sprak hem aan: CAS was op dat moment nog niet geïntroduceerd. “Ik vond het eigenlijk heel vervelend om de opbrengst mee naar huis te nemen. Het tellen kostte veel tijd en moest altijd tussendoor. Als ik tijd had, dan bracht ik het geld weer weg.”

Gedoe

“Ik heb thuis gewoon een gezinsleven en geen kluis”, vervolgt hij. “Er komen mensen over de vloer, je wilt geen verleidingen. Bovendien creëer je door al die verplaatsingen onnodige risico’s. De kans dat je envelopjes verliest in het proces is groot.” Door de inzet van Safe Express slaat de ondernemer deze verplaatsingen over. Robert: “Met het zelf regelen was ik voorheen zeker 2 uur kwijt. Het afstorten van geld vind ik uiteraard wel belangrijk, maar niet spannend, meer gedoe, dus besteed ik het graag uit. Het is nu nog rustig, maar in de zomer gaan we hier knallen. Dat is ons seizoen in Batavia Stad.”
  • Safe Express vast bedrag

  • € 16,75 per transport

  • Storten tot €5.000,00 per transport

    Bijschrijving na transport

"Met het zelf regelen was ik voorheen zeker 2 uur kwijt, dankzij Safe Express niet meer"
Lees meer over dit pakket

Ambitieus

Robert werkte voorheen in de automatiseringsbranche als programmeur en softwaretester. Vol overgave werkt hij aan zijn twee zaken in Lelystad. Hij en zijn zakenpartner zijn ambitieus. Over 5 jaar willen ze minimaal vijf SUBWAY’s® hebben. Dat ambitieuze komt ook tot uiting in het werkproces. Robert: “Ik ben cijfermatig ingesteld, maar daarnaast ook chaotisch en snel afgeleid. Voor mijn zaken heb ik een online planningstool gemaakt voor het personeel. Nu werk ik aan extra tool voor de kassa. Zo organiseren we de boel steeds beter.” subway logo