CAS in Ede
  • Bedrijfsnaam:
    Stadshart Ede

Ondernemers Ede kiezen voor slimmer omgaan met contant geld

  In oktober 2015 is in Ede een pilot gestart rondom slimmer omgaan met contant geld. Maar liefst 18 ondernemers uit de binnenstad van Ede doen mee. De pilot is een initiatief van Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) en G4S. Het doel is om ondernemers kennis te laten maken met nieuwe, veilige, maar ook betaalbare oplossingen voor hun contante geld. Bij deelnemer Feestgarant werd door SBEB-bestuurder Jan Meerman en Bas Rodenberg van G4S het startsein gegeven voor dit project. De pilot heeft een looptijd van 6 maanden. In die periode proberen de deelnemende bedrijven de dienstverlening uit en kunnen ze aangeven waar verbetering mogelijk is.

Slimmer omgaan met contant geld

Een selecte groep pilot-kandidaten heeft CAS al in de zaak: in januari 2016 komt CAS op de markt voor iedereen. Meld je nu aan en wij zorgen dat je op de hoogte blijft.

Storten doe je vanaf nu met CAS®

Contant geld is zeer bewerkelijk voor ondernemers: dagelijks moet de kassa worden opgemaakt,  er moet voldoende wisselgeld zijn, geld moet worden geteld, gesorteerd en vervolgens bij de bank worden afgestort. Toch maken MKB-ondernemers nog weinig gebruik  van de dienstverlening van een professioneel waardetransporteur. “Vaak denkt men dat dit duur is, maar G4S bewijst dat het ook anders kan. Zeker als je zoals hier in Ede kiest voor gecombineerd waardetransport en een kluis die voorzien is van slimme software die zorgt voor dagelijkse bijschrijving van het geldbedrag op de rekening van de ondernemer”, aldus Bas Rodenberg van G4S. Doordat alle deelnemers uit hetzelfde winkelgebied komen, wordt bespaard op de voorrijkosten van de waardetransporteur. Dat maakt deze oplossing betaalbaar, ook voor de kleinere ondernemers.
  • kleine CAS 5 cent per biljet +

  • € 75,00 per maand

  • Storten tot €7.500,00 per week

    Dagelijkse bijschrijving op rekening

"Feestgarant geeft het startsein!"
Lees meer over dit pakket