ervaring-main
 • Bedrijfsnaam:
  Spar Middeldorp
 • Vestiging:
  Middeldorp
"Wij willen het beter doen dan de rest"
Spar Middeldorp is een gemoedelijke en verzorgde buurtsupermarkt in het hart van Loenen, gemeente Apeldoorn. Ondernemer Bert Middeldorp runt de winkel sinds 2011. Ondanks de economische crisis weet Middeldorp van zijn winkel een succesvolle en winstgevende onderneming te maken. De sleutel tot het succes is de jarenlange ervaring van de supermarkteigenaar in combinatie met een hecht en gedreven team. Het maakt de winkel voor zowel klanten als medewerkers tot een veilig en vertrouwd middelpunt in de buurt. “Qua prijs kunnen wij moeilijk concurreren met andere supers”, stelt Middeldorp realistisch vast. “Daarom onderscheiden wij ons op een andere manier. Wij geven 104 procent. Die vier extra procenten staan voor klantgerichtheid, beleving van producten, versheid en altijd voorradig . Wij willen het beter doen dan de rest.”
"

Al staan de marges nog zo onder druk, op veiligheid zal ik nooit bezuinigen.

"

Het sociale hart

Dat Middeldorp het beter wil doen dan de rest, heeft niet alleen te maken met omzet. Een buurtsupermarkt in een kleine kern heeft een andere rol dan een supermarkt in een winkelcentrum. Een buurtsuper is belangrijk vanwege het directe gemak van een winkel in de buurt, waar bewoners terecht kunnen voor de dagelijkse boodschappen. Maar naast die praktische functie heeft de buurtwinkel ook een maatschappelijke rol. In de buurtwinkel ontmoeten bewoners elkaar en maken een praatje. Middeldorp: “Onze winkel is het sociale hart van het dorp. Een vertrouwde ontmoetingsplek. Dat willen we allemaal graag zo houden. Daarom zijn zowel klantgerichtheid als veiligheid essentieel voor ons voortbestaan.” Middeldorp koos daarom voor de diensten van G4S.
 • Safe Express vast bedrag

 • € 16,75 per transport

 • Storten tot €5.000,00 per transport

  Bijschrijving na transport

"Dit pakket sluit perfect aan bij onze wensen en het is een prima prijs voor de geleverde diensten"
Lees meer over dit pakket

Over Spar

Spar is springlevend. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. Met meer dan 12.000 winkels in 30 landen is Spar één van de grootste foodretailers ter wereld! Spar wil de winkel voor dagelijks gemak zijn. Die positionering vraagt een lekker versaanbod, uitgekiend en verrassend compleet assortiment kruidenierswaren en een aanvullend pakket diensten. De basis van de hele Spar organisatie in Nederland wordt gevormd door ruim 260 zelfstandige Spar winkels en 105 Attent winkels. De doelstelling van Spar is om de absolute nummer 1 te zijn binnen het buurtsupersegment. spar