marlies dekkers header
  • Bedrijfsnaam:
    Marlies Dekkers
"Safe Express is de beste cash oplossing"
Marlies Dekkers is een begrip in de wereld. Niet alleen als lingeriedesigner wordt Dekkers alom geprezen, ook haar ondernemerschap heeft aanzien. Haar bedrijf groeide in korte tijd uit van eenmanszaak tot internationale organisatie. De uitgangspunten voor de winkelformules zijn uitstraling, service en professionaliteit. Safe Express van G4S maakt het veilig vervoeren en verwerken van de contanten mogelijk. Naast meer dan duizend verkooppunten zijn er wereldwijd meer dan tien marlies|dekkers stores. Hiltje van der Veen is retailmanager van de Nederlandse vestigingen. Naast lingerie, badmode en zonnebrillen verkopen de winkels ook artikelen als geurkaarsen en chocolade. In de marlies|dekkers stores is de hand van de ontwerpster overal zichtbaar. Er heerst een sfeer van intimiteit en vakmanschap. Van der Veen: “De stores zijn stuk voor stuk hoogwaardig gestileerde winkels, eigenlijk kleine PR-huisjes, waarbij service, uitstraling en professionaliteit de uitgangspunten zijn.”

Veiligheid voorop

“Professionaliteit betekent voor ons dat het ook achter de schermen goed loopt”, zegt Van der Veen. „Financieel, kwalitatief en sociaal moet alles goed geregeld zijn. Voor het verwerken van de cash geldstroom, maken we daarom gebruik van Safe Express. De meeste klanten betalen hun aankopen met pin, maar ongeveer twintig procent rekent nog contant af. Die hoeveelheden cash zijn te klein om een waardetransporteur te laten rijden – dat zou veel te kostbaar zijn. Daarnaast zorgen die grote, opvallende auto’s voor ongewenste aandacht. Maar aan de andere kant zijn de bedragen te hoog om onze medewerkers ermee naar de bank te laten gaan. Dat vinden we niet veilig. Safe Express is de ideale oplossing: het is veilig, snel en betaalbaar.”
  • Safe Express vast bedrag

  • € 16,75 per transport

  • Storten tot €5.000,00 per transport

    Bijschrijving na transport

"Professionaliteit betekent voor ons dat het ook achter de schermen goed loopt”"
Lees meer over dit pakket

Verrukkelijk feestje

Van der Veen heeft gekozen voor Safe Express zonder CAS, dat betekent dat de filialen zelf hun transporten aanvragen. „Naast de veiligheid van onze medewerkers is ook de veiligheid van het geld gegarandeerd omdat het transport verzekerd is. En het aanmelden van ophaallocaties en -data gebeurt online, de medewerkers van onze winkels kunnen dat zelf organiseren. G4S heeft snel geschakeld en alles vlot in gang gezet. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Van der Veen besluit: „Met Safe Express is het geldtransport gewoon professioneel geregeld. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich vakkundig en toegewijd bezighouden met het adviseren en begeleiden van de klanten. Zodat het kopen van lingerie voor hen een verrukkelijk feestje is!” marlies dekkers logo