Kwik-fit header
  • Bedrijfsnaam:
    Kwik-Fit
"Veiligheid van ons personeel staat voorop"
Binnen zonder afspraak, klaar terwijl u wacht. Wie kent deze bekende slogan van autoserviceketen Kwik-Fit niet? Omdat Kwik-Fit daarnaast staat voor een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs, is het niet verwonderlijk dat de keten in Nederland nu al zo’n 180 filialen heeft. En daar is zes dagen per week contant geld aanwezig. Anissa Elfene van Kwik-Fit koos voor Safe Express zonder CAS: “Met deze dienst hoeven onze medewerkers niet meer naar de bank om geld te storten. Dat is wel zo veilig!”
"

Onze medewerkers hoeven niet meer naar de bank om af te storten. Dat is wel zo veilig!

"
Nieuwe banden, een APK, autoruiten repareren of een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Het kan allemaal in de filialen van Kwik-Fit. Klanten van de autoserviceketen hoeven in de meeste gevallen geen afspraak te maken om geholpen te worden. De omzet van de filialen verschilt dan ook sterk per dag. Veel klanten betalen met de pinpas, maar ook wordt nog altijd met contant geld afgerekend.

Risicogebieden

“Een aantal van onze filialen bevindt zich in een risicogebied. Bijvoorbeeld in grote steden als Rotterdam en Den Haag. Daar is het voor onze medewerkers niet veilig om geld te storten bij de bank. Hier moest een oplossing voor gezocht worden”, legt Elfene uit. “Veiligheid van ons personeel staat voorop. In Safe Express vonden we een veilige en betaalbare oplossing.”

Veiligheid voorop!

Kwik-Fit besloot bij twee filialen in Rotterdam een pilot te draaien met Safe Express. Dat was zo succesvol dat 23 filialen straks gebruikmaken van de dienst. “Eén keer per week komt er een onopvallend geldbusje van Safe Express langs bij de filialen om het contante geld op te halen. Zij zorgen voor de controle, telling en storting op onze rekening. In verband met de veiligheid weten we wél welke dag ze komen, maar nooit hoe laat. Alleen dat het ergens binnen onze openingstijden valt. Het is een relatief goedkope oplossing waar we veel veiligheid voor terugkrijgen.”
  • Safe Express vast bedrag

  • € 16,75 per transport

  • Storten tot €5.000,00 per transport

    Bijschrijving na transport

"Safe Express is veilig, makkelijk en voordelig"
Lees meer over dit pakket

Met één druk op de knop

“Wat ik echt ideaal vind aan Safe Express, is dat we alles online kunnen regelen.”, vervolgt Elfene. “Met Safe Express zonder CAS kunnen we bedragen tot € 5000,- laten storten. Zo hebben we nooit te veel geld in huis en dat is wel zo veilig.” Zijn er dan helemaal geen nadelen verbonden aan Safe Express? “Het kost ons nu iets meer tijd. Dit komt omdat het huidige systeem in de filialen is gebaseerd op dagstortingen in plaats van weekstortingen. Dit gaan we in de toekomst aanpassen. Het is maar een klein nadeel dat niet opweegt tegen de voordelen: meer overzicht en een veiligere omgeving voor ons personeel.”