G4S PAY

De kracht van de mix

G4S PAY is een oplossing voor het verwerken van cash-, pin- en creditcardtransacties. G4S PAY is een slimme combinatie van onze cash oplossingen zoals CAS of CASH360 en de verwerking van pin- en creditcardtransacties. Elke dag worden alle betalingen in één keer bijgeschreven op de betaalrekening, van de creditcard betalingen wordt gewoon het bonbedrag bijgeschreven. Ook heb je 24/7 inzicht in al je betalingen in de online rapportage tool. Het kan allemaal met G4S PAY!

De voordelen van G4S PAY op een rij:

  • One-stop-shop voor het gehele betalingsverkeer aan de kassa. Nu en in de toekomst
  • Betere cashflow door dagelijkse bijschrijving, ook van creditcardbetalingen
  • Van de creditcardtransacties wordt het volledige bonbedrag bijgeschreven, zonder de gebruikelijke aftrek van fees
  • Alle betalingen overzichtelijk in één online rapportage
  • Eenvoudige en snelle administratie van betalingen aan de kassa

Ook retourpinnen wordt ondersteund en nieuwe betaalmethodes worden continue toegevoegd! Al jouw betalingen zijn eenvoudig inzichtelijk in één online rapportage en de volledige omzet wordt al de volgende dag bijgeschreven.

Meer info?

Meer weten over G4S PAY? Laat gerust je e-mailadres achter. We sturen je direct meer informatie:

CAS

CAS is een slimme kluis voor onder de toonbank. Contant geld dat je hierin afstort wordt door CAS geteld en op echtheid gecontroleerd. De eerstvolgende werkdag ontvang je alle afstortingen op je bankrekening! Wij komen CAS legen wanneer deze bijna vol is. Jij hoeft hier dus nooit meer naar om te kijken!

Gratis overstapservice

Uw volledige overstap wordt gratis door G4S geregeld! het is mogelijk om gebruik te blijven maken van uw huidige pinterminals.

  1. Na jouw akkoord op onze offerte, zetten wij alles in gang en worden de terminals bij ons aangemeld.
  2. Ondertussen wisselen wij nog wat gegevens met je uit en worden de pinterminals aangesloten. Je ontvangt vervolgens van ons een bericht vanaf wanneer de eerste transacties door G4S PAY dagelijks worden bijgeschreven.
  3. Heb je ook een slimme kluisoplossing van G4S, dan zie je alle betalingen in één rapportage. Van zowel cash, pin als creditcards! Wij zetten alles in gang en de terminals worden bij ons aangemeld.

Pinterminals

Heb je nog geen pinterminal, of wil je het aantal pinterminals uitbreiden of vervangen? G4S biedt een breed scala aan pinterminals van hoogwaardige kwaliteit en klaar om alle betaalmogelijkheden te ondersteunen, voor nu en naar de toekomst. Wij regelen ook het eventuele onderhoud, vervanging bij defect en alle nodige software updates. Zo ben je met G4S PAY niet alleen voordelig uit, maar ook klaar om klanten te laten betalen hoe ze maar willen!