G4S machtigen tot incasso

Om dagelijks jouw afstortingen te kunnen bijschrijven en wisselgeld te bestellen, moet je ons machtigen tot incasso. Om dit mogelijk te maken, vragen wij je om de volgende stappen uit te voeren:

  1. Print het G4S SEPA-machtigingsformulier uit, vul deze in en onderteken het formulier. Let daarbij op de Machtigings ID. Deze is opgebouwd uit G4S plus de laatste 9 cijfers van je bankrekeningnummer (zonder IBAN).
  2. Vraag een zakelijke SEPA-machtiging aan bij jouw eigen bank met de gegevens op het formulier. Let op: dit werkt en heet bij elke bank anders! Hier vind je meer informatie of neem zelf contact op met je eigen bank.
  3. Je ontvangt van jouw bank een registratiebevestiging. Stuur deze bevestiging samen met het G4S SEPA-machtigingsformulier naar G4S. Hoe je dat moet doen staat achterop het formulier.

Plaatsing van CAS

Wanneer wij de zakelijke SEPA-incassomachtiging ontvangen hebben, maken wij een afspraak met jou voor het plaatsen van de kluis. In verband met de actieperiode zullen wij de plaatsingen vanaf 20 maart 2017 plannen.

Vervolgens kun je eenvoudig en op elk gewenst moment via het Cash Portal wisselgeld bestellen, rapporten opvragen of jouw gegevens wijzigen.